Få looket: Skater Girl

Leder du efter en måde at give din stil lidt kant, når du kører på cykelstierne? Så er en skaterhjelm måske det rigtige valg for dig. Uanset om du kører på cykel, rulleskøjter, løbehjul eller (selvfølgelig) skateboard, så er skaterhjelme et stilsikkert valg, der kan fuldende et sporty skater-look.

Fuldend skaterlooket og øg din sikkerhed

Skaterlooket har haft varierende popularitet, men det har aldrig været helt væk fra modebilledet – og det kommer det nok heller aldrig. En skaterhjelm er den perfekte måde at fuldende looket og øge din egen sikkerhed på samme tid. Vælg en diskret ensfarvet hjelm, eller en hjelm med flot mønster eller en fed farve for virkelig at vise din personlige stil.

Hvad karakteriserer tøjet til skater girl looket?

Skaterpige-looket handler om at være stilfuld, men stadig komfortabel og funktionel. Typiske beklædningsgenstande til at fuldende dette look er oversized T-shirts, løse jeans eller korte shorts, Converse-sko og en cool hættetrøje eller en løs, åben skjorte over en top. Skaterpigerne har også ofte tilbehør i form af statement halskæder, øreringe og armbånd. Disse accessories er gode til at tilføje lidt feminint og personlig stil til ethvert outfit. Endelig er en skaterhjelm den perfekte prikken over i’et til looket!

Skaterhjelm giver maksimal beskyttelse

Når det drejer sig om maksimal beskyttelse, skal du kigge efter en skaterhjelm med justerbare remme og god polstring, så hjelmen kan sidde fast uden at stramme og samtidig er behagelig at have på. De fleste moderne skaterhjelme er designet til at være lette, så de ikke generer dig. Der er masser af forskellige stilarter og designs at vælge imellem, når det kommer til skaterhjelme, så tag dig tid til at finde ud af, hvilken der passer bedst til dig. Uanset om du vil have et klassisk design eller noget mere moderne, er der helt sikkert en hjelm, der passer perfekt til din stil.