Hvilken kittel skal jeg vælge?

Ejer du en klinik, og skal du købe en kittel, som du kan bruge, når du er på arbejde? Det kan også være, at du skal bruge en kittel af en anden årsag. Uanset hvad er det vigtigt, at du ender med den rette kittel for dig.

Tips til at vælge en kittel

Hvis du er i tvivl om, hvordan du finder den perfekte kittel for dig og din klinik, er det værd at overveje nedenstående faktorer:

 • Design –

  Din kittel bør være i et flot og tidløst design, så du er glad for at have den på. Hvis du ikke kan lide designet, vil du ikke føle dig godt tilpas i den. 

 • Pasform –

  Det er ikke kun vigtigt, at kitlens design er smart. Det er ligeledes alfa og omega, at det er rart for dig at have kitlen på en hel arbejdsdag. Din kittel skal altså sidde godt og være behagelig for dig at have på.

 • Slidstærkt og holdbart materiale –

  Derudover bør kitlen være lavet af slidstærkt og holdbart materiale, så den kan holde til noget. Er kitlen ikke i en god kvalitet, kan det være, at den hurtigt vil gå i stykker. Hvis materialet er slidstærkt, kan du også vaske din kittel dagligt uden problemer.

 • Vælg en kittel med lommer –

  Det er helt klart en fordel, hvis du vælger en kittel med lommer. Det er yderst praktisk med lommer, så du altid kan have dine vigtigste redskaber lige ved hånden. Lommerne kan være placeret både indvendigt og udvendigt.