Lækre støvler til vind og vejr

Er du ved at forberede dig på, at vejret bliver mere regnfuldt, og at du kan forvente frostgrader om morgenen? Det føles ikke som længe siden, solen skinnede og shorts var vejen frem, men ikke desto mindre har efteråret indhentet os, og det er ved at være nødvendigt at man klæder sig på efter omstændighederne. Det betyder blandt andet, at et par gode støvler kan vise sig at være en rigtig god løsning i mange tilfælde.

Der er stor forskel på støvler. Er du for eksempel mest til en høj eller lav støvle, og vil du have en almindelig læderstøvle eller en decideret vinterstøvle med for? Det handler først og fremmest om, at du finder ud af, hvad støvlerne skal bruges til. Hvis det primært er indendørs på arbejdspladsen, kan et par almindelige læderstøvler fra Riekers sagtens gå an, men tænker du snemænd bliver en del af dagsordenen om et par måneder, er det værd at kigge på deres vinterstøvler i stedet.

Gode støvler til vandreturen

Kan du godt lide at gå lange ture uanset sæsonen? Selvom der måske ikke er tale om lange vandreture i skove og på grusstier men derimod almindelige gåture i stisystemer, er det vigtigt, at du har noget ordentligt fodtøj. Hvis du har støvler eller sko, du ikke går helt godt i, kan du overveje, om et par såler eller indlæg kan gøre en stor nok forskel for dig til, at du kan få en bedre oplevelse.

Hvis du allerede har givet det et skud, er det måske på tide at overveje et par andre sko. Det nytter ikke noget, at man ødelægger sine fødder. Det handler ikke kun om, at du kan få vabler. Hvis du går i sko, der ikke støtter dig, risikerer du at kunne mærke det i knæ, ankler eller ryg, og det er noget, man gerne undgår.