Oplev Gentofte her

Gentofte er en by i Gentofte Kommune på Frederiksberg i Region Hovedstaden. Gentofte er beliggende ca. 10 km nord for Københavns centrum og har ca. 29.000 indbyggere (2018). Gentofte blev udskilt som egen kommune den 1. januar 2007 som følge af kommunalreformen i 2006. Gentofte Kommune består af Gentofte by, Charlottenlund, Hellerup, Klampenborg og Ordrup samt flere mindre landsbyer. Gentofte er kendt for at være et rigt og velhavende område med mange velstillede familier. Gentofte Kommune har blandt de højeste skatteindtægter i hele landet, og Gentofte by er en af de dyreste i Danmark. Gentofte er dog også kendt for at have et rigt kultur- og foreningsliv, og der findes mange fede oplevelser i Gentofte. Læs mere her om Gentofte. 

Din næste weekendtur burde gå til Gentofte

Du kan besøge de gamle skulpturer og dypstrande eller gå en tur rundt i de charmerende havne. Hvis du er på udkig efter noget mere kulturelt, så er der også masser af muligheder. Byen har meget at byde på, så sørg for at tjekke den ud på din næste weekendtur. Der er en masse at opleve i Gentofte, så du skal ikke tænke meget over hvor din næste weekendtur burde gå hen, den burde nemlig gå til fantastiske Gentofte. Gentofte er ikke langt fra centrum af København, så du kan altid tage en tur på strøget, hvis det er det du ønsker.

Oplev den danske kultur

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan opleve det bedste af den danske kultur, skal du ikke lede længere end til Gentofte. Besøg og tag del af de mange oplevelser i Gentofte. Gentofte er nemlig en by, hvor du kan opleve det bedste af to verdener – et rigt og velhavende område kombineret med et aktivt og kulturelt liv. Gentofte er derfor et oplagt sted at besøge, hvis du vil have en fed oplevelse.