Skanderborg her

Skanderborg e en by med mange oplevelser at byde på, og det første stop på din rundtur bør være Slotskirken. Kirken er ikke særlig stor, men byder på smukke udsigter, da den ligger ned til vandet og er placeret på en bakke. Du kan også finde andre spændende oplevelser i Skanderborg, bl.a. dens historie, når det kommer til kongehuset. Byen er et godt udgangspunkt, hvis du vil besøge andre interessante byer omkring Aarhus. Tag derfor et smut til Skanderborg, hvis du vil opleve noget unikt. Skanderborg er en by med mange oplevelser at tilbyde besøgende. Det første stop på din rundtur i byen bør være Slotskirken, som ligger ned til vandet og er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt. Kirken er ikke særlig stor, men byder på siddepladser både nedenunder og ovenpå, så man kan få en god udsigt over hele kirken indenfor. Læs mere om de mange aktiviteter og oplevelser her.

Tag en weekendtur til Skanderborg og se de mange seværdigheder

Skanderborg er en by beliggende i den østlige del af Danmark. Byen er mest kendt for den årlige musikfestival SmukFest, som hvert år tiltrækker titusindvis af besøgende. Der er dog også masser af andre ting at lave i Skanderborg. For eksempel kan man besøge det fantastiske Helsingør Slot, der ligger kun få kilometer fra Skanderborg. Slottet er åbent for offentligheden og tilbyder rundvisninger, hvis det er noget som man ønsker at opleve.

Tag hele familien med på tur til den skønne by Skanderborg

I Skanderborg er der mange spændende oplevelser at finde for dem, der er interesserede i at se, hvor den kendte danske forfatter Ole Lund Kirkegaard voksede op. Byen er præget af hans tilstedeværelse, da der flere steder i byens centrum er store vægmalerier med figurer fra hans bøger. Der er også fliser og figurer af disse figurer i byens gader. Hvis du er nysgerrig på Kirkegaards liv og gerne vil vide mere, kan du besøge byen og hører de mange historie om hvordan Kirkegaard blev som han gjorde.