Nu er det jul igen (snart), og det er tid til at finde årets julesweater

Er du en af dem, der ikke kan vente? Vejret bliver koldere, og som du skifter dine t-shirts og shorts ud med uldsweaters og lange bukser, kan du ikke lade være med at ønske, det snart var passende at hoppe i rensdyrsweateren. Når du cykler på arbejde, hører du bjældeklang i det fjerne, og når du drikker morgenkaffe, drømmer du om varm glögg på julemarkedet. Du er også en af dem, der ikke helt forstår, at folk siger, man først må begynde at pynte op i december. For dig kunne man sagtens starte, når sommerferien var slut. Der er nok kun en ting, der kan hjælpe på dine abstinenser: lidt tidlig juleshopping. Så kan du være på forkant, og allerede nu gøre klar til den store juletid.

Julesweateren er julens ‘must have’

Du skal på udkig efter noget, der viser, hvor meget du holder af denne tid på året. Noget der sender et signal om, at du er en del af juleånden, og er klar til at sprede glæde, når vintertiden for alvor er over os. Du skal på jagt efter den helt rigtige Julesweater. En julesweater er en gadget, der kan bruges til alt. Til at holde varmen om aftenen og skabe julestemning i familien med varm kakao og æbleskiver. Til 1. december på arbejdet, når du vil skabe lidt ekstra hygge til de mørke kontordage – du ved, de der dage, hvor du møder ind på arbejdet i mørke, og når du cykler hjem, er det mørkt igen. Eller også kan sweateren bruges som en sød og personlig gave til din far, din ven eller dine børn, der skal vide, at nu er julen på vej.

Julen er hjerternes fest

Du må altså ikke skamme dig over din juleentusiasme. De fleste af os har det på samme måde. Julen er en tid, hvor der ellers er mørkt og koldt, men hvor vi med lys og familietraditioner skaber varme og tryghed. Det er en tid, hvor vi samles om noget fælles, og det er en tid, hvor vi alle er med til at løfte humøret. Og det er en stemning, der smitter. Hvis du hopper i julesweateren og kommer med brunkager på kontoret, kan du være sikker på de andre også kommer i stemning. På den måde hjælper julen os med at gøre hinanden glade.