Regn og kulde betyder ny vintergarderobe

Der er ny sæson på vej, hvoraf det er tid til at udskifte blomstrede kjoler og gyldenbrune bare ben, med varme striksweatre og lange bukser. For selvom vi jo alle har tøj hængende fra sidste år, er det bare som om, at når man finder ældre trøjer og underdele frem, indfanger de ikke helt den stil, som man nu har gået og bygget om gennem det nye år. Den samme sætning bliver sagt om og om igen, af samtlige kvinder på kloden, mens de kigger på deres overfyldte tøjskab: ”Jeg har ikke noget at tage på!”.

Vælg mellem en klassisk eller dristig buks

Det er derfor tid til at forkæle dig selv med et hav af nyt, lækkert vintertøj, som vil garantere, at du stråler i de kommende måneder. En stor tilvænningssag når det bliver koldere er at udskifte de bare ben med bukser, da vi alle elsker friheden af at have nøgne ben inden under en let nederdel. Bukser behøver dog ikke blot være kedelige sorte eller blå. Der findes et stort udvalg af damebukser, som svinger lige fra et helt klassisk par jeans til de lidt mere dristige mønstrede trompetbukser. Uanset hvad du er til, kan dine bukser fungere som hovedessensen af dit outfit, så ingen grund til altid at tage det sikre valg.

En overdel der matcher

Vælger du et par stilrene bukser, kan det være værd at overveje, om ikke du skal pifte disse op med en farverig sweater. Ingen vil gå rundt i kedelige sorte og grå nuancer i en allerede kold og mørk tid, hvoraf det er oplagt at tilføre lidt liv og farve til din overdel, så hverdagen bliver lidt sjovere. Er du ikke typen der selv lige kan fremtrylle en dejlig og vamset uldsweater, findes der et utal i butikker, hvor du er garanteret, at finde den helt rigtige for dig.