Strik er kommet for at blive

Medmindre du levet i en hule i jorden de sidste to år, har du sikkert opdaget, at strik og strikketøj har fået et ordentligt boom.

 

Og det er helt sikkert kommet for at blive.

 

Med nye trendsættere som Lærke Bagger, er strik ikke længere noget, der hører den ældre generation til i den danske befolkning. Du har måske lagt mærke til, at når du sidder S-toget eller i står i køen til supermarkedet, at mange hiver strikketøjet frem.

 

Mediterende

 

En person der strikker, vil helt sikkert sige, at det har en afslappende og mediterende effekt. Efterhånden som man bliver rigtig god, gør hænderne arbejdet helt uden, at man behøver tænke på, hvad man gør. Det sidder i hænderne, ligesom det sidder i benene, hvordan man cykler på en cykel.

Det kræver øvelse

 

Men det kræver øvelse at nå dertil, hvor strik er noget man gør, uden at tænke over det. Du kan sagtens nå derhen, men der er måske et par genveje, du kan tage på vejen.

 

Det første du har brug for, er en god håndfuld motivation. Motivation får du bedst, hvis du er drevet af en indre lyst til at lære, og ikke blot tænker på, hvad resultatet bliver.

 

For at undgå, at du fokuserer på, hvad resultatet af f.eks. en sweater bliver, kan du skaffe dig en flot Aiayu strik allerede i dag. På den måde undgår du at stresse over resultatet, og derigennem kan du bedre fokusere på processen.

 

Kig på Lærke Baggers Instagram. Hvis du ikke allerede følger hende ligesom tusindvis af andre danskere, kan du gøre det nu. Lærke Baggers kreationer vil med sikkerhed finde strikkelysten frem i enhver. Lærke Bagger strikker nemlig fordi det er sjovt, og det kan man se i hendes farverige og finurlige kreationer.