3 ideer til aftenen med veninderne

Cocktail

Skal du snart være sammen med veninderne til en hyggeligt dag / aften, men har du lidt svært ved at finde på, hvad I skal give jer til?

I det her indlæg klæder vi dig på, så du i hvert fald har tre gode ideer til, hvad du skal lave, når I alle samles til en hyggelig dag. Og der er ingen, som siger, at du ikke kan kombinere alle tre muligheder – det er helt op til dig.

Læs med hernede og bliv inspireret.

Cocktails i hjemmet

De fleste elsker en god cocktail, og dine veninder er nok ikke en undtagelse til hovedreglen. Vi foreslår, at I kaster jer over at finde nogle lækre cocktailopskrifter på nettet, som eksempelvis her hos &Skål og ellers slår jer løs. På siden har de udførlige guides til, hvad I skal bruge, og hvordan I skal lave dem. Ingen af jer behøver altså at være uddannet bag en bar – nej, I bliver hjulpet fra A til B, så I med sikkerhed kommer til at nyde nogle lækre hjemmebrygget cocktails.

Når først humøret er højt, er det op til jer, om I bliver derhjemme og hygger jer, eller om I måske skal ud i bylivet. Men uanset hvad er cocktails i hjemmet altid en god måde at få grin, gode smage og hygge frem.

Spilaften i hjemmet eller i byen

Har I prøvet jer med en spilaften før? Hvis ikke, bør I få det arrangeret. Der er garanti få en masse grin, høj konkurrence og hygge for alle pengene. Der findes et hav af spil, som ikke kræver, at du er ekspert i brætspil. Partners, Hint og The Mind er alle gode bud, I kan nyde i fællesskab. Det kan også være, at I hellere vil quizze – mulighederne er mange.

Måske har du og vennerne allerede nogle sjove spil, I kan prøve kræfter med. Er det dog ikke tilfældet, kan I også prøve at tage på brætspilcafe. Her er der spil til alle niveauer, ligesom det ofte er muligt at købe en øl, kaffe, kakao eller lignende. Det er altså også utrolig hyggeligt, hvis man vil prøve noget anderledes.

Afsted på restaurant til en 3-retters

Det kan ved første øjekast lyde ret dyrt. Det kan det også være, men skal I hygge jer i en af de større danske byer, er der mange fantastiske restauranter, som er utrolig budgetvenlige – og hvor maden er vildt lækker.

3-retters med veninderne er en super god oplevelse, hvor der virkelig er tid til at komme rundt om verdenssituationen og ellers nyde hinandens selskab. Er der overhovedet en bedre måde med noget lækkert til ganen og måske et godt glas vin? Det tror vi ikke her i hvert fald.