Dit næste strikkeprojekt

Er du helt vild med og erfaren i at strikke, men mangler du inspiration til dit næste projekt? Eller måske du er totalt nybegynder og blot har brug for et lille puf i retning af noget strik, der er til at gå til? Så er du kommet til det rigtige sted. Her får du nemlig tre forslag til strikkeprojekter, som du kan gå i gang med som dit næste!

Sweater

Der går sjældent lang tid fra man begynder at strikke, til man forsøger at kaste sig ud i en sweater. Disse kan gribes an på forskellige måder, men fælles for dem er, sjovt nok, at de kan være så forskellige som man ønsker. Der er fuldkommen tilpasningsfrihed og det er derfor også en god mulighed for at skabe noget, der er hundrede procent unikt. Desuden er det vigtigt at vælge noget lækkert garn – som for eksempel fra Lett lopi – så trøjen bliver lige så dejlig at have på, som den ser ud.

Strømper

At strikke strømper er en af de ting, som kan virke utroligt svært at gribe an, hvis ikke det er noget, man har prøvet før. Alligevel er det noget som de fleste strikkere bør komme igennem på et eller andet tidspunkt, og derfor kan det lige så godt blive dit næste! Ved garnvalg er det vigtigt at du tænker igennem hvad du er ude efter. Naturligvis skal strømpen være behagelig at have på, men det er også vigtigt at vælge noget slidstærkt garn således at sættet får de bedste vilkår!

Hue

Sidst, men ikke mindst, er der et rigtigt begyndervenligt eller hurtigt projekt. En hue kan man altid bruge – eller give som en god gave – og den kræver ikke helt så meget garn, som hvis du kaster dig ud i at strikke en sweater. En hue som strikkeprojekt er desuden nem at have med rundt, og det er også praktisk!