Opdag Islands perler

Island er et fantastisk land med vild natur og landskaber, som man ikke finder andre steder i verden. At komme her er som at tage på opdagelse på en anden planet. Mange tror, at man skal lægge en stor pose penge for at rejse til dette mystiske land, men der er masser af Billige rejser til Island, hvis man ved hvor man skal lede. I denne guide får du tre forslag til perler i Island som du ikke må misse.

Den Blå Lagune

Rejser til Island bør altid inkludere en lille tur forbi den Blå Lagune, som er en samling af varme damme omgivet af smukke lavasten og sorte sandstrande. Det er ikke så underligt, at dette er ét af det mest besøgte steder i hele Island. Selv når vejret er koldt, kan du få varmen i vandet som altid er omkring de 40 grader. Det mineralholdige vand dræber bakterier i huden og skulle derfor være en effektiv kur mod psoriasis.

Hvalsafari

Island er virkelig det perfekte sted at rejse til, hvis du drømmer om at opleve hvaler i den vilde natur. Der lever masser af hvalarter omkring Island, inklusive verdens største dyr; blåhvalen. Derudover kan du se alt lige fra spækhuggere, til finhvaler og pukkelhvaler. Med en bådtur med erfarne guider, får du dit livs bedste mulighed for at opleve disse giganter helt tæt på og få en helt ny påskønnelse for naturens store vidundere.

Nordlys

Nordlys burde næsten være verdens 8. vidunder og i Island har du de bedste chancer for at opleve dette magiske naturfænomen, hvor jordens magnetiske felter og partikler fra rummet mødes og skaber et himmelsk festfyrværkeri uden lige. Hvis du gerne vil opleve dette, så planlæg din tur om vinteren, hvor forholdene er de bedste. Og husk kamera, for tro os, det her er et minde som du gerne vil forevige.