Sådan finder du komfortabelt træningstøj, der passer

Hvad end du er professionel atlet eller dyrker hyggeyoga en gang om måneden med veninderne, har du ofte samme problem som de fleste andre kvinder. Meget sportstøj er lavet til mænd. Det er ikke sådan, det burde være, og det er ikke noget, der bliver ved, men de fleste sportsbutikker startede med kun at udbyde mandestørrelser, og desværre smitter det af på resten af industrien. Heldigvis tager kvindedomineret sport mere og mere over, og flere mærker retter sig efter dette. For sport er for alle, og det skal tøjet også afspejle. Og der findes intet bedre en trænings- og aktivitetstøj der sidder godt, passer din krop og er lavet til dig.

Træningstøj lavet til din krop

Hvis du er på jagt efter et nyt løbesæt, bløde yogabukser eller lidt varmere træningstøj til efterårets workouts, har Eyda træningstøj nok det, du leder efter. Eyda fremstiller et bredt udvalg af trænings til kvindekroppen eller feminine kroppe i mange forskellige størrelser. Det skal ikke være tøjets kvalitet eller ukomfortable sportsbh’er, der står i vejen for din træningsoplevelse. For at sport skal være sjovt, skal du kunne bevæge dig optimalt i dit tøj, det skal sidde tæt uden at stramme, og du skal kunne ånde og svede i det uden store lugtgener. Og vigtigst af alt, skal du føle stærk og godt tilpas i tøjet. Og så skader det da ikke, hvis du også føler dig lidt lækker.

Nemt og simpelt

Selvfølgelig er det vigtigt, at tøjet sidder helt rigtigt på os før, vi køber det, og mange af os kan være i tvivl om, hvilken størrelse vi egentlig passer. Det er der heldigvis tænkt over hos Eyda. For det første kommer alle produkter med størrelsesguide, der guider dig i, hvilke mål der hører til hvilke størrelser. De giver dig simpel og gratis returret, så du kan prøve tøjet på og sende det tilbage, hvis ikke det passer. Derudover er der gratis fragt, hvis du bestiller for over 499 kroner. Derfor kan du med fordel købe ting i sæt og mixe og matche de forskellige farvekollektioner. Ved at bestille mere tøj på samme tid, bliver fragten mere bæredygtig, og du kan spare penge på fragt og bruge dem på lækkert sportstøj i stedet. Så er du til afslappende yogatøj til om søndagen, eller skal du ud og løbe maraton, er der noget for dig hos Eyda.