Chic Antique – Bring fransk elegance ind i dit hjem

Hvis du er på udkig efter et strejf af fransk elegance i dit hjem, er Chic Antique det perfekte mærke for dig. Det danske firma producerer en række smukke boligartikler og møbler, lige fra lamper og lanterner til juledekorationer og store møbler, alt sammen med en fransk landstil. Chic Antique skaber indretningsartikler, der er romantiske og stilfulde – perfekt til at tilføre dit hjem lidt fransk flair!

Fransk inspireret brugskunst og møbler fra Chic Antique

Chic Antique er et dansk mærke, som producerer et imponerende udvalg af fransk inspireret brugskunst og møbler. Produkterne spænder vidt; fra lanterner, lamper og julepynt til små såvel som store møbler og tilbehør til køkken og bad. Chic Antique emmer af romantik og fransk landstil, og der kommer løbende nye, skønne designs og smukt interiør til hjemmet. Hos Frk. Würtz kan du finde et stort udvalg af indretningsartikler fra Chic Antique, som vil tilføre dit hjem et strejf af fransk elegance og smuk stil.

Hvad er fransk landstil?

Fransk landstil er en stil, hvor det æstetiske og funktionelle design går op i en højere enhed. Fransk landstil kan inddeles i to kategorier: Den meget polerede, romantiske og lyse landlige stil og den mere rå, industrielle og rustikke version, hvor råt træ og metal – gerne lidt bulet og rustent – er en essentiel del. Chic Antique har et bredt spektrum af produkter, der passer til begge stilarter.

Chic Antique: Fransk landstil der emmer af nostalgi

Derudover er Chic Antiques produkter ofte inspireret af det mere feminine Shabby Chic-look, hvor overflader, der i hvert fald syner brugte og slidte med krakeleret maling eller andre “brugsspor”, giver et nostalgisk og romantisk præg. Chic Antique kombinerer disse vintage-elementer med en moderne og tidløs stil, der passer til alle hjem – lige fra det meget lyse og feminine design til det mere rustikke og retro.