Julegavekurve er den nemme gaveløsning

Vil du give en god gave til en bekendt, hvis smag du ikke kender? Så gælder det om at skyde med spredehagl, og en oplagt måde at gøre det på op til jul er at købe en julegavekurv med alt fra slik til te, gløgg og vin. Kun fantasien – og dit budget – sætter grænser for, hvad der kan være i sådan en gavekurv. Chancen for, at intet i disse julegavekurve falder i god jord, er faktisk forsvindende lille.

Giv en julegavekurv

Hvis du vil se eksempler på, hvad der kunne være i en julegavekurv, så tjek udvalg online. Typisk så finder du andre typer slik, vine og specialiteter i en julegavekurv, end du finder på hylderne i gængse detailbutikker. Og sådan skal det også være, for gavekurvens indhold skal helst være lidt eksotisk og fremmed for modtageren, selvom modtageren sagtens kan se, om noget er en likør eller brændevin.

Noget til alle

Har du selv prøvet at modtage en gavekurv før, ved du, at det ikke er alt i kurven, der bliver spist af den, som modtager kurven. Det er faktisk fint, for en del af charmen ved en gavekurv er netop, at de ting, modtageren ikke gider, kan han eller hun bare give videre til en anden. I sidste ende er der intet, der bliver skubbet ind på skabshylder og derefter glemt, indtil sidste salgsdato er overskredet.

Vælg med omhu

Giv en gave til dem, du vil behage, men hvor du ikke har nogle konkrete ønsker fra dem. Med en fiks julegavekurv går du aldrig galt i byen. Siden gavekurve som sagt i princippet kan indeholde alt, skal du ikke vælge den første, du ser. Uanset om vi taler en ven eller bare en bekendt, er du ikke helt på bar bund, når det kommer til at gætte på, hvad vedkommende ville synes bedst om at få i gavekurv.