Få de flotteste læber

Kunne du godt tænke dig, at dine læber altid var flotte og så sunde ud? Måske du synes, at farven på dine læber er lidt kedelig. Det kan ordnes med en lipgloss eller en læbestift, men det er ikke alle, der er glade for den løsning. Det kræver, at du sørger for, at læberne ikke bliver for tørre, og lige så snart du har spist frokost, kan du have brug for at lægge læbestiften en gang til.

Ved at få lagt permanent makeup er det ting, du slet ikke behøver at tænke over længere. Her vil du få det gjort på dine læber i nøjagtig den nuance, du kunne tænke dig, så du altid har læber, der sidder lige i skabet. Hvis du så en dag til en fest alligevel får lyst til en nuance, der er anderledes end den, du har fået lavet, kan du naturligvis sagtens bruge en almindelig læbestift også – men i det daglige er der ingen grund til det.

Føl dig tryg i processen

Hvis du ikke føler dig helt tryg ved at skulle have lagt permanent makeup, er det en rigtig god idé at række ud til behandleren, der skal lave det på dig. På den måde kan du få en god snak om, hvad du forventer og stille spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om. På den måde bliver du taget i hånden i hele forløbet, så der ikke er noget, der pludselig kommer som en overraskelse.

Det er ikke kun læberne, man kan få lavet permanent makeup på. Du kan på hjemmesiden ligeledes læse om muligheden for at få lavet permanente øjenbryn eller BB glow, som der også er mange, der er glade for – så det er for dig bare om at finde ud af, hvad det er, du godt kunne tænke dig at få lavet.