Tre råd til at holde den perfekte damemiddag

At samle kvindetropperne er noget man ikke kan gøre for ofte. Dog kan det være en stor opgave at skulle være værtinde, for der er meget at planlægge. Her får du derfor tre råd til, når du skal planlægge den næste damemiddag, så du opnår mindst stress.

Slip for besværet med at stå i køkken

En af de helt store poster til en damemiddag er maden. Og finder middagen sted i eller omkring Vejle, så kan du med catering i Vejle, helt slippe køkkenredskaberne og blot lade maden komme til jer – læs mere her. Det er nemt og du finder et bredt udvalg af restauranter, der kan levere mad jer til. Bedre endnu, så kan du vælge maden fra et lokalt sted, med catering i Vejle, og vise dine veninder, den lækre mad dit nærområde har at byde på.

Hav et tema

Når catering i Vejle er på plads, kan du planlægge middagens tema. Et tema kan nemlig gøre det nemmere at undgå tøjkrise, når du snævrer udvalget ind og det gør det også nemmere at finde pynt til middagen. Gode temaer kan være ’suit n’ tie’, én specifik farve, en specifik tidsperiode eller måske en udklædningsfest, hvor I skal komme udklædte som den unge version af jer selv. Der er mange muligheder og det er både sjovt at klæde sig lidt ud, men det hjælper også en, når hele klædeskabet kaster sig over en.

Lav sjove lege

Hvis snakken ikke går eller det måske er tid til at løsne en stemning, der handler lidt for meget om de gamle dage, så kan du med fordel have planlagt nogle sjove lege. Magreteskål, en sangquiz eller en quiz om dig og dine gæster er sjove måder at få snakken til at gå let. Vær forberedt, men brug kun legene, hvis I selv går i stå.