Ikke flere dårlige hårdage!

Der er ikke noget værre end tørt og kedeligt hår! Okay, måske lige en dårlig hårdag. Det er skrækkeligt at stå op om morgen og være flov over, at man skal gå ud af døren i dag, fordi håret simpelthen bare ikke vil sidde. Så kan man stå længe foran spejlet og skrige og svovle, men det hjælper ikke en pind. Man skal alligevel på job og fuglereden vil ikke sætte sig. Skal man så bare sige op og leve på overførselsindkomst? Ej, det er da tåbeligt. Men hvad kan må så gøre? Måske finde en shampoo, som gør dit hår liv lidt nemmere?

En god shampoo der hjælper dit hår

Her vil jeg introducere dig for Kerastase, som er et meget anerkendt mærke inden for frisør verden. Du kan få shampooer, hårkure og balsam af mærket, og de kan virkelig gøre underværker for dit hår. Hvis dit hår tit er tørt som strå, så kunne en fugtighedsgivende kerastase shampoo måske ændre hele din verden. Kerastase er for folk, som elsker deres hår og vil det bedste for det. Er du typen, der tænker, at du bare skal have én eller anden shampoo, så er Kerastase spildt på dig. Men går du virkelig op i et produkts kvalitet og i resultaterne, så kan Kerastase varmt anbefales.

Sengetøj og vådt hår er no go!

Stop med at vaske håret før sengetid og lægge dig på puden med vådt hår. Jeg synes, at mine værste hårdage har været på de dage, hvor jeg har sovet med vådt hår. Det er som om, at mit hår bliver mere elektrisk af det. Når jeg børster det om morgen, står det til alle sider, og det er ikke Einstein, jeg gerne vil ligne. Hvis ikke det scenarie hænder, så bliver det bare monster fladt. Jeg har sovet alt volumen ud, og det er fladt som en pandekage. Det er ikke lige den frisure, som jeg vil kalde for en score frisure.

Pas på med at brænde dit hår

I en periode syntes jeg, at mit hår så en million gange bedre ud, når jeg havde glattet det. Det gjorde jeg så en lang årrække, og det så måske godt ud, men mit hår gik hen og blev meget skadet, fordi jeg ikke passede ordentligt på det. Jeg brugte ikke heat protector, og det gik slemt ud over mine hårspidser, som for hver dag blev mere og mere forkullede. Det er noget ,man måske kun tænker over bagefter, men det er en skrækkelig nyhed at få at vide, at man skal have klippet ti centimeter af sit elskede hår.